Over ons!

De Wedding Drive-In-Show verzorgt bruiloft shows in Groningen, Friesland en Drenthe. Met onze weddingshow haalt u alles in huis voor een geslaagd trouwfeest! Een complete discoshow met gezellige sfeerverlichting, een goed geluid en een ervaren DJ. Uiteraard is het bij ons mogelijk een verzoeklijstje in te dienen met jullie favoriete nummers! Indien gewenst is natuurlijk een gesprek vooraf mogelijk om speciale wensen door te nemen (denk aan een openingsdans, speciale afsluiting, beamerpresentaties, sketches etc.

Onze shows

Bij ons kunt u kiezen uit 2 verschillende shows, van een ingetogen show voor een echt romantische bruiloft, tot een show met veel licht voor het echte disco gevoel.

De DJ

De DJ's zijn allround en zeer ervaren, waardoor zij de avond goed kunnen aanvoelen en precies weten wanneer zij welk liedje moeten of juist niet moeten draaien. Onze DJ's draaien de muziek die u en de gasten willen horen zoals eventuele verzoek nummers, zodat de avond helemaal perfect wordt.

Geluidset

Onze geluidset is tijdens het huwelijksfeest te gebruiken voor toespraken, presentaties en muziek. Wij hebben op bruiloften standaard een microfoon bij ons en ook het aansluiten van beamers is geen probleem. De geluidsets bij onze discoshows zijn geschikt voor grote feesten en zorgen voor een echte volle disco-sound. Wij optimaliseren de geluidsinstallatie per feest op basis van het aantal gasten en de feestlocatie. Zo bent u verzekerd van de beste sounds. Graag je reactie betreft de teks en wanneer je het eventueel kunt plaatsen